The Definitive Guide to خواص دارویی عناب خشک
The Definitive Guide to خواص دارویی عناب خشک
Blog Article
اما در این قسمت و در ادامه این مقاله، قصد داریم در مورد خواص بینظیر عناب صحبت کنیم و آنها را به طور کامل معرف نماییم.
عناب خوابآور، آرامبخش اعصاب و تقویتکننده مغز و حافظه است.
عناب خشک مزهای شبیه خرما دارد، بسیار انرژیزا و حاوی چندین نوع ویتامین و ماده معدنی است.
هیچ مطالعه ای بر روی انسان انجام نشده است که شواهد قطعی برای همین موضوع ارائه دهد. اما خوردن یک مشت عناب در مواقعی که استرس خاصی دارید ضرری ندارد.
طرز تهیه عناب برای تقویت قوای جنسی مردان بهصورت زیر است:
به این ترتیب عناب میتواند از بسیاری از عوارض کم خونی مانند خستگی و ضعف ماهیچهها جلوگیری کند.
پالپ (تکههای نرم) این میوه سرشار از مواد مغذی گیاهی بوده و میتواند به عنوان یک غذای فراسودمند محسوب شود. عناب به دلیل ترکیبات غنی خود دارای خواص ضدسرطانی، آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی، محرک سیستم ایمنی، ضدچاقی، محافظت از دستگاه گوارش و کبد بوده و در درمان بسیاری از بیماریها مورد توجه است.
در جدول زیر میتوانید میزان مواد مغذی موجود در صدگرم عناب را بخوانید:
خوب است بدانید خاصیت عناب تازه بسیار زیاد است. عناب میوه درختچهای متوسط است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز میرسد. عناب در مناطق گرمسیر و خشک روییده و برگهای کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخممرغی شکلی دارد که در زمستان میریزند.
توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگلهای رودهای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
مطالعات بیان خواص چای کوهی با عناب می کنند که این میوه می تواند یک کاندید بالقوه در درمان بیماری های عصبی باشد.عناب همچنین ممکن است عملکرد آستروسیت هایی را که مسئول محافظت از نورون ها هستند، بهبود بخشد.
سلول های مغز با افزایش سن شروع به تحلیل می کنند. این امر خطر ابتلا به تعدادی از اختلالات عصبی را افزایش می دهد. عناب قادر است ذهن را آرام کند.
اما حتی عناب خشک نیز بسیار مغذی است و فواید فراوانی دارد. در بازار میتوان هم عناب تازه و هم عناب خشک یافت. عسلی که (مثلا در بیرجند) از شکوفههای درخت عناب گرفته میشود، رنگ تیرهای دارد و بهراحتی از عسل زرد که از شهد سایر گلها گرفته میشود، قابل تشخیص است.
وقتی درباره خواص عناب خشک شده برای کودکان از متخصصین سوال میشود به تاثیر آن در بهبود و تقویت بافت استخوانی اشاره میشود، زیرا عناب سرشار از کلسیم و فسفر است.